BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Nov 25, 2009

gila aku sorang-sorang sini ok?

selamat jalan encik-encik jiranku, awang-nasrie-stiel-mebin-terry-azuwan-apip. semoga kalian selamat sampai di tanah air masing-masing. ingin aku nyatakan di sini bahawa aku hampir gila kerana dibiarkan reput seorang diri. haha

ohh sunyinya blok V1A tingkat 3. bunyi makcik cleaner borak kosong kat luar bilik je yg gua boleh dgr stakat ni. kalendar masihi gambar doraemon gua menunjukkan hari ini 25 november 2009, dan skang baru je pukul 1.12 ptg. ada kira-kira 30 jam lagi before gua balik. lamanya. hmm, kamon la brader. do something to kill time. tgk movie ke, jalan pusing utp yg x sbrapa nk ade apa2 ni ke, tolong macik cleaner buang sampah ke. anything! tp malasnye nk gerak dari katil empuk bercadarkan 'condom smart' gua yg beli kat sogo taun lepas ni.
ok gua dah packing, gua punya barang 4 kotak je. tapi skang dekat bilik gua ada satu luggage baju (gua punya) dan 12 bijik kotak. haishh? 8 kotak lagi sume sahabat handai rakan taulan gua yg punya, mintak tlg simpankan. wah wah nampak gayanya penuhla umah opah gua nanti. haha. wait. mind you that i'm not complaining. ok? ok? tolong org x salah kn? :) lagipn barang org ni suma, suma brg jiran sabah sarawak gua yg pnye. ish kesian plak dorg nk bawak kotak besar2 naik kapal terbang nanti kan. naseb bek gua ada rumah opah kat sini. bleh gak la jadik stor sementara utk dorg sampai next sem. ok skarang, gua nk g mandi! sayangku dah bising sbb gua x mandi lagi. tapi gua baru mandi ape pkl 12 tgh mlm td. boleh ampun lagi la kn aroma yg klua dari badan tough gua ni. haha ok ok. mandi mandi. dah! take care semua~

p/s: rindu kat org tu :(

6 comments:

Nasz aka Spiderman said...

haish...
x rindu ak ka pok!!!
xkn rindu org ya jk??
haish...

rosma said...

comelnya rindu kat orang tu!
:)

asyraf iskandar said...

daten: sangat rindu.wuwu~

nasz: emm. urm. aaa. umm. rindu ngn kau? ada la (juak sikit) HAHA :p

capitalFUE said...

rindu kt org 2 gak :P

LoLo said...

pok.. boh lupak kmkorg org sabah tk. .ahahaha..

eh pok.. ko sik link aku pon.. sedih2..

asyraf iskandar said...

fue: rindu kat org tu gak gak.haha

lolo: sik lupak. haha. aihh sik link ka? ok ok pok aku link :)