BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Jan 1, 2010

2010.

i have no idea, seriously, on what to write for my first post of 2010. well, 2009 is now history but i reckon that all in all, 2009 was great and awesome and fantastic and god knows what else. bad moments ada laaaah satu dua tapi macam tak bad sangat kot, cam ok je everything taun 2009 tu. or maybe i'm already looking forward to my so-called plans for 2010, so dah malas nak recall balik bnda tak best last year. cheyy, last year haaa? bunyi cam dah lama gila padahal baru je semalam 2009 pergi. appara lu acap. oh damn, result. i hope i can have a good result, a goooood one sbb cam tak best je bawah 3 pointer. at least 3 pointer la please? kalo incik utp nak kasik dekan lagi best. :)
soooooo, for 2010, i certainly do hope that it'll be better than 2009, even when 2010 will be the year where i'll be twenty years of age. oh shit. boleh stay sembilan belas tak? tadi hani cakap, "along dah tua eh duak puloh tahun. apa ya long? sik boleh main ngn hani agik.." cis cis. budak kecik nak kena pelempang tapi kesian muka innocent. anyway, twenty pun twenty laaahh, well two is better than one kan? *tidak ada kaitan, terima kasih*

*oleh itu, dengan ini saya merasmikan mulanya perlaksanaan sepuloh azam baru acap 2010. saya namakannya acap10, bukan ben10.*
ohh the details of my resolutions of 2010 are top secret. if i tell you, then i'll have to kill you. wtf? *tido la acap, merepek pulak, kata taun 2010 taknak tido lambat2* ok gtau satu cukup, lagi semilan korang figure out sndrik!

4 comments:

LoLo said...

hahahaha pok . 2 is better den 1. wajib nak masuk? nak nak? ahahahhaha

asyraf iskandar said...

wajib! haha

Nasz aka Spiderman said...

acap 10 doesn't rhymes well..
how about nasz 10...it rhymes AWESOMEly....haha...

asyraf iskandar said...

ohh no no ma nigga. it ain't sound cool yo. ya feel me?